RA's VARME SERVICE

Nå har du endelig fått skaffet deg en varmepumpe, og det er godt og varmt, og mye mer behagelig og starte dagen på en kald vinterdag enn før… så går det ett par år, og så begynner du å synes at “denna varmepumpa var da mye bedre før….?” og det er helt riktig. Mange ringer oss og lurer på om di har hatt lekkasje på varmepumpa.. fordi den virker ikke slik den gjorde før.. i nesten samtlige tillefeller har di aldri hørt noe mer fra leverandøren etter montasje, og derfor ikke tenkt på at det trengs service.
Noen har også hatt besøk av servicemann en gang etter innstallason, og sier: “men han tok ut filterene og rista dem, og blåste litt i innedelen, hele seansen tok 10 minutter, og kostet 1500 kr….”

En riktig utført service tar 1- 1,5 time!

Da demonteres plastdeksler fra innedelen så man får skyllt igjennom rediatoren med rensevæske , man rengjør filtere og alle plastdeksler, man rengjør følere og ser etter at allt er riktig.. og når pumpen har blitt noen år må man også i blant ta ut og rense viftetrommelen, når denne blir full av støv, hører man ofte en bilyd og “flaffing” i vifte susen, dette gjør at den ikke klarer og transportere luften igjennom innedelen, og resultatet blir igjen lite varme. Samme gjøres på utedelen. og tilslutt testes og måles effekt på varmepumpen. 

Derfor ringer vi opp våre kunder og tilbyr service etter ca 2 år. Selv om dette har en kostnad, vil varmepumpen fungere mye bedre og fortsatt ha en svært god økonomisk drift. Ved fravær av service vil varmepumpen måtte jobbe hardere for å gjøre samme jobben som før.. og det vil resultere i mer slitasje og dårligere virkning. 

Ved behov for service av din varmepumpe kan du kontakte våre dyktige montører/servicemenn ved å benytte deg av kontaktskjema til siden, eller ved å sende oss en mail.

Service

Service

Kontakt oss gjerne på

Ronny Myrvang

Selger
Mobilnr: 986 11 033
Epost: ronny@rasvarme.no

Kjell Erik Berget Mellem

Montør/Servicemann
Mobilnr: 96 00 19 08
Epost: kjellerik@rasvarme.no

Stian Myrvang

Montør
Mobilnr: 915 73 773
Epost: stian@rasvarme.no

Ole Markus Flinterud

Montør/Servicemann
Mobilnr: 412 46 864
Epost: ole@rasvarme.no