OM OSS

RA`s VARME AS ble etablert av folk med lang fartstid innen solavskjerming og varmepumper i 2010, med Kongsvinger som tillholdsted.

Vår målsetting er å bli en ledende aktør i Hedmark og Akershus på rådgivning, salg og montasje av solavskjerming og luft-til-luft varmepumper. Vi leverer produkter av ypperste kvalitet, både til private og næring.

 

Fornøyde kunder er et krav fra oss, så slagordet vårt er NÅR KVALITET OG SERVICE TELLER

 

Markiser og solsavskjerming har vi erfaring med fra 1990-tallet. Vi har gjennom tidene håndtert merkene Lady, Amico, Lunex og Scandic, i områdene i og rundt Hedmark, Akershus og Oslo. Vi har valgt å bruke Scandic som produsent og leverandør av markiser og solavskjermingsutstyr.

 

Fra 2003 har vi i tillegg jobbet med rådgivning, salg og montasje av varmepumper fra produsentene Toshiba og Mitsubishi.

 

For å kunne gi god rådgivning er det viktig med en befaring av bygget som installasjonen skal foretas på, og som en del av vår gode service tilbyr vi gratis befaring hos alle som ønsker det.

 

 

F-Gass godkjent bedrift

 

Det er kundens trygghet og ansvar at mann velger en autorisert og offisiell NOVAP-godkjent varmepumpeforhandler, der både firma og montører er F-gass godkjent.

 

Husk at...

 

...for å opprettholde god ytelse på din varmepumpe er det viktig at du støvsuger filtrene på innedelen en gang hver 2. måned.

 

Kontakt oss

 

RA's Varme AS

Røgdenvegen 1670, 2218 Lundersæter

Telefon: 986 11 033 / 915 73 773

e-post: post@rasvarme.no

Org.nr: 997 345 401