NYHET

Utvidelse av sortiment på varmepumper

RAs Varme utvider sitt sortiment på varmepumper.

 

Frem til nå har vi i RAs Varme hatt varmepumper i fra Toshiba som vårt hovedsatsningsområde. Nå har vi fått nye avtaler på plass som gjør at vi også kan levere varmepumper i fra General og Mitsubishi. Vi kan levere og montere alt i fra små installasjoner i private hjem, til større installasjoner i bedrifter.

 

For å sikre at du som kunde alltid får oppdaterte produktbeskrivelser på de siste nyhetene fra våre leverandører kan du følge lenken til den enkelte leverandør ved å trykke på leverandørens logo i høyre kolonne, så kommer du direkte til produktoversikten hos den respektive produsent/leverandør. Prisene du finner på disse sidene er veiledende, så ta direkte kontakt med oss for å få et uforpliktende prisoverslag på din nye varmepumpe inklusive montering.

 

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilket produkt man skal velge i jungelen av varmepumer. Vi i RAs Varme har godt over 10 års erfaring med varmepumper og hjelper deg så gjerne med å velge ut riktig løsning for deres behov:) Ta kontakt med oss via vår kontakt-side. Hvis du ønsker, så kommer vi så gjerne på gratis befaring og hjelper til med å velge ut en varmepumpe som har de riktige dimensjonene i forhold til det arealet som skal varmes opp eller kjøles ned hos deg/dere.

 

F-Gass godkjent bedrift

 

Det er kundens trygghet og ansvar at mann velger en autorisert og offisiell NOVAP-godkjent varmepumpeforhandler, der både firma og montører er F-gass godkjent.

 

Husk at...

 

...for å opprettholde god ytelse på din varmepumpe er det viktig at du støvsuger filtrene på innedelen en gang hver 2. måned.

 

Kontakt oss

 

RA's Varme AS

Røgdenvegen 1670, 2218 Lundersæter

Telefon: 986 11 033 / 915 73 773

e-post: post@rasvarme.no

Org.nr: 997 345 401